Erbjudanden – Kampanjer – Nyinkommet

Välkommen till sätilabo.se

Välkommen till sätilabo.se

Sätilabo – vår nya bostadssida I samband med nylanseringen av Satilabygg.se valde vi att bygga en egen sajt för våra bostäder. Helt enkelt för att det ska bli enklare för dig som kund. Där kan du ställa dig i vår bostadskö, göra felanmälan, läsa om våra bostäder...

Närheten till naturen

Närheten till naturen

Att bo i Sätila har många fördelar. Vi hävdar att det främst är den vackra naturen med sjön Lygnerns omgivningar. Bo centralt på landet med närhet till Göteborg, Borås och Kungsbacka. På bilden ser du Sätilas Riviera - Sätila Sand.

Hyreslägenheter i centrala Sätila

Hyreslägenheter i centrala Sätila

Visste du att vi hyr ut lägenheter och lokaler? Sedan 1990-talet har vi varit hyresvärd och förvaltare av bostäder i Sätila. Vi producerar i egen regi och och förvaltar. I dagsläget har vi 55 hyresrätter.

Felanmälan på nätet

Felanmälan på nätet

Felanmälan på nätet! Du vet väl om att du enkelt kan göra din felanmälan direkt här på vår sida. Gå in under"HYRESGÄST" där hittar du "FELANMÄLAN". När du skriver in din felanmälan får vi direkt ett meddelande om att något behöver åtgärdas. Det blir enklare och...

Varumärken du finner hos oss

Alice
Alicia
Olivia
Ella
Ebba
Lilly
Astrid

Saga
Freja
Wilma
Maja
Agnes
Elsa
Alma

Clara
Ellie
Selma
Julia
Stella
Alva
Signe

Signe
Vera
Ellen
Leah
Molly
Ines

Utförsäljning

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.